У меня 8–9 недель можно ли сделать аборт таблетками подскажите ⇐ Хирургический аборт
-
Автор темыАйка
- Всего сообщений: 1
Re: У меня 8–9недель можно лисделать аборт табоетками подскажите
Нет нельзя. Медикаментозный аборт до 5-6 недель. Почитайте как жалеют все женщины сделавшие аборт и как рады те кто смог устоять от этого решения. Подумайте еще раз. БОгpомное в помощь вам и вашему малышу.
Re: У меня 8–9 недель можно ли сделать аборт таблетками подскажите
Я зробила медикаментозний аборт. У мене є дитина, якій 6рочків. Перша вагітність була важкою, і внаслідок важких родів дитина у мене особлива, у неї ДЦП. Вона не ходить самостійно і це стало основною причиною мого вчинку. Мені потрібно її ставити на ноги, і думати про її майбутнє. Вагітність була не бажаною. Чоловік був проти аборту. А мама навпаки сказала, що допомоги від неї я можу не чекати, і щоб я робила аборт. Я довго думала, і вирішила робити аборт. Тому що чоловік працює, а мені постійно потрібна буде допомога. Дитина наша не ходить, її постійно потрібно піднімати, в лікарні з нею лягати. Якщо чесно, я навіть уявити собі не могла на скільки це важко. Коли випила таблетки почалась страшенна істерика і коли вийшло плідне яйце стан ще погіршився. Думаю, що якщо би мама мене підтримала я би цього не зробила. Страшенно важко на душі, пустота в середині.....
Ni v kojem slychaje nelzia delat abort, eto bolshoj greh ,ybijstvo nevinnogo i k tomy zhe rokovaja oshibka
, sohranite rebenka i bydte schatlivu
, sohranite rebenka i bydte schatlivu
8-9 недель только вакуум, после медаборта на таком сроке может кровотечение не остановится.
Я делала медикаментозный, думала, умру. Теперь понимаю, это ещё не самое страшное. Самое ужасное наступает потом, когда уже не больно, но болит душа, что сделала этот грех. А ещё потом судить будет Бог после смерти. А убиенных не вернуть. Не делайте!
Ничего не делайте! Пожалеете однозначно, жаль, что меня нет с Вами.
-